Суспільство

Ріпкинські школярі побували у відділенні поліції (Фото)

З метою формування у дітей правомірної поведінки, підвищення рівня довіри підростаючого покоління до поліції, удосконалення правового виховання, проведення профілактичної роботи з попередження злочинності серед дітей, днями проведено екскурсію для учнів Ріпкинської ЗОШ І-III ступенів №2 у Ріпкинському відділенні поліції.

Дітям розповіли про діяльність чергової частини та інших секторів, наочно показали зброю, яка перебуває на озброєнні Національної поліції.

Про це повідомляє Ріпкинська РДА.

Також працівники поліції наголосили на недопущенні пропусків занять у школі без поважних причин та роз’яснили, яку відповідальність за дане порушення можуть нести їх батьки (роз’яснена стаття 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей»).

Дітей поінформували про існування профілактичного обліку неповнолітніх в секторі превенції Ріпкинського відділення поліції та роз’яснено, за які правопорушення дітей ставлять на такий облік.

Надалі планується запровадження проведення подібних екскурсій з іншими учнями загальноосвітніх навчальних закладів Ріпкинського району за бажанням адміністрації шкіл.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button