Суспільство

Рок-музикант Саша Чемеров уперше стане батьком

39-річний рок-музикант, екссоліст групи «Димна суміш», а зараз лідер The Gitas Саша Чемеров готується стати батьком, повідомляє krashche.media.

Його дружина, відомий хореограф у таких проєктах, як «Танцюють всі», «Україна має талант», «Танці з зірками» та ексучасниця гурту А.R.M.I.A Оксана Задорожна зараз на шостому місяці вагітності. Цією радісною новиною пара поділилася сама, опублікувавши фото в Інстаграм, на якому вже добре видно кругленький животик Оксани.

Саша Чемеров і Оксана Задорожна розповіли, що новина про вагітність стала для пари цілковитою несподіванкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міхалок і Чемеров записали кавер на пісню Скрябіна «Чорнобиль форева» (Відео)

«Я звернув увагу, що Ксюша почала їсти багато солоного. А одного ранку ми снідаємо, а дружина мені каже, що почувається якось дивно. Я питаю «Ти часом не вагітна?», «Ні, чому ти так подумав?», – відповідає мені. Але по тест пішла. А потім по другий, щоб підтвердити», – розповідає Саша Чемеров.

«І так, у нас легкий шок, щастя і тиха радість. Без вересків, без бурхливого реагування, але відчувалося щось нове. Тепле відчуття правильності того, що відбувається, заповнило наші серця», – відповідає Оксана.

chemerov4

Саша Чемеров і Оксана Задорожна в шлюбі вже 10 років. Вісім років жили в Лос-Анджелесі, але влітку минулого року повернулися до України. Зараз живуть в Києві і народжувати планують теж тут.

«У зв’язку зі світовою пандемією для нас найоптимальнішим рішенням було повернутися до України. І мені спокійніше, і у Саші тут з’явилася безліч нових музичних проєктів», – каже Задорожна.

Стать дитини Саша й Оксана вже знають, але поки що не хочуть розголошувати.

Для Олександра Чемерова ця дитина буде першою, а в Оксани є донька від першого шлюбу – 11-річна Заріна.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button