Суспільство

Розбираємось, чому всі хочуть купити смартфон xiaomi

Китайський виробник Xiaomi зробив великий прорив на ринку смартфонів. Зараз смартфон xiaomi на слуху у кожної людини. Але чому все більше покупців воліють купувати смартфон xiaomi? Давайте об’єктивно розглянемо всі переваги та недоліки телефону Xiaomi.

Переваги смартфона

  • Завдяки тому, що виробник Xiaomi випускає широкий модельний ряд смартфонів, кожен покупець може придбати модель «під себе». До основних переваг смартфона відносять:
  • MIUI. Чиста та акуратна система MIUI. Виробники розширили функціонал, що дозволяє кожній людині налаштувати телефон «під себе». MIUI пропонує часті оновлення системи. Оновлення відбуваються не лише на нових моделях компанії, а й на старих. Навіть при перевантаженому інтерфейсі смартфони Xiaomi працюватимуть плавно.
  • Процесор. Смартфони Xiaomi використовують чіпи Qualcomm, які у свою чергу вважаються найкращими на ринку. Серед головних пріоритетів компанії Xiaomi поставили автономність роботи смартфонів. На сьогоднішній день неможливо знайти моделі Redmi з ємністю акумулятора нижче 4000 мАг.
  • Баланс якості та вартості. Основним правилом у бюджетних телефонах є добрі характеристики: ємні акумулятори, швидка робота ОС. Багато моделей Xiaomi мають відмінні показники за якістю камер, автономністю роботи та дисплеєм.
  • Вартість. Компанія Xiaomi полюбилася покупцям не лише своїми добрими характеристиками, а й стратегічними цінами. Компанія Xiaomi довела всьому світу, що можна купувати недорогі смартфони, гарної якості, без переплат за бренд. Сьогодні більшість телефонів Xiaomi входять у номінацію «топ смартфонів у співвідношенні ціна-якість». Компанія Xiaomi знає, що сучасні гаджети необхідні покупцям для того, щоб їм служити, а не заради вражень людей характеристиками та функціоналом.

Недоліки смартфонів Xiaomi

Наш світ влаштований так, що в ньому немає нічого ідеального. Смартфони Xiaomi не виняток. Всі переваги гаджетів ми описали вище та залишимо їх у першій частині тексту. Тепер варто правдиво розповісти про те, що не подобається покупцям у пристроях Сяомі:

  • Відсутність модуля NFC. Китайська компанія довго ігнорувала модуль безконтактних платежів. Не дивлячись на те, що чіп немає високої вартості і не відігравав би великої ролі в ціноутворенні гаджета, виробники смартфонів відмовлялися їх встановлювати. Але останнім часом ситуація змінюється, і модуль NFC все частіше зустрічається в сучасних гаджетах Сяомі.

Оболонка MIUI. Так, так, вона ж і гідність, і недолік. Через те, що компанія поспішає з випусками нових моделей, прошивка у смартфонах недопрацьована. Але компанія компенсує та доопрацьовує всі баги новими оновленнями.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button