Суспільство

Рятувальники Чернігівщини допомагають водіям вибратися із снігових заметів (Фото)

Станом на 16:00 28 січня рятувальники Чернігівщини 4 рази залучалися для надання допомоги з вивільнення транспортних засобів, що потрапили у снігові замети та складні ділянки доріг. Загалом вивільнено 4 одиниці техніки. Від підрозділів обласного Управління ДСНС залучалось 16 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Так, на околиці м. Носівка сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «Chevrolet Tacuma» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Рятувальники пожежним автомобілем підвищеної прохідності витягли автівку на розчищену ділянку проїжджої частини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові санітарні правила в школах: учнів Чернігівщини не зможуть залучати до прибирання класів

На ділянці автодороги Р-65 КПП «Миколаївка-Семенівка-Новгород-Сіверський-Глухів — КПП «Катеринівка» водій вантажівки «RENAULT» не зміг самостійно здолати крутий підйом. Рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини автомобілем відбуксирували вантажівку на рівну ділянку дороги, щоб та змогла самостійно рухатись далі.

На повороті біля с. Дягова, траси Чернігів-Грем’яч вантажний автомобіль «Reno Premium» не зміг самостійно рушити з місця після зупинки. Рятувальники 10-ї  Державної пожежно-рятувальної частини м. Мена за допомогою буксирувального тросу з узбіччя витягли вантажівку на проїжджу частину дороги.

Поблизу с. Кукшин на 35 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ,  бійці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ніжин відбуксирували вантажний автомобіль «Mercedes-Benz Axor», який у зв’язку з погодними умовами з’їхав у кювет та не міг самостійно рухатись.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button