Суспільство

Рятувальники підняли з Десни «Ниву» із загиблим водієм (Фото)

9 березня о 21:55 до Служби порятунку «101» у Сосницькому районі від працівників Національної поліції надійшло повідомлення про те, що біля села Велике Устя у річці Десна потонув автомобіль ВАЗ-2121 «Нива» разом із його 57-річним власником.

На місце події оперативно було залучено чергові караули 10-го Державного пожежно-рятувального посту смт Сосниця та 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція встановлює обставини падіння легковика в Десну

10-го березня для проведення пошукових робіт було сформовано групу, до якої увійшли фахівці водолазного відділення групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення, 10-го Державного пожежно-рятувального посту смт Сосниця УДСНС в області, а також співробітники Національної поліції.

Водолази-піротехніки відшукали на дні водойми автомобіль і закріпили за нього трос. О 09:00 автокраном місцевого фермерського господарства «Інтерагробаза» потонуле авто з його власником було піднято на берег.

За словами свідків, того вечора 57-річний власник «Ниви» разом зі знайомими перебував на риболовлі. За обставин, які наразі встановлюють правоохоронні органи, авто з’їхало з майже 3-метрового крутого берега в річку і затонуло. На жаль, водій врятуватися не зміг.

Загалом від ДСНС до проведення невідкладних робіт залучалися 15 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button