Суспільство

Селищній голові з Чернігівщини присвоєне народне звання «Берегиня України»

Із метою гідного представлення й об’єднання українських жінок, які присвятили своє життя боротьбі за кращу долю України, відродженню, звеличенню нашої рідної землі добрими справами український інформаційно-видавничий центр «Галактика» третій рік поспіль проводить Національний проект «Я – Українка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині визначили номінантів на звання «Людина року – 2018»

Парафіївська селищна рада в особі селищного голови Карпенко Валентини Федорівни теж долучилася до зазначеного проекту, який здійснювався за підтримки та участі представників Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, обласної адміністрації та громадських організацій, про це повідомляє Людмила Чигрин на сторінці «Ми із Парафіївки» у Facebook.

5 червня 2019 року відбулася заключна частина міжнародного проекту в м. Києві. Переможцям було присвоєне народне звання «Берегиня України» з врученням ордену, грамоти «За особистий внесок у розвиток України та вірність нації», а також Книги пошани «Я – Українка». Серед нагороджених і Валентина Федорівна.

62321128_652979895163884_1989870086382419968_n

Всеукраїнський проект «Я – Українка» представляє світові українських жінок і розповідає про їхню незламність, чарівність, любов до своєї Батьківщини, життєві успіхи, професійні досягнення та жіночі долі.

Ще статті по темі

Back to top button