Суспільство

Сервіси ETG.UA працюють на споживача

Бізнесмен з Чернігова розповів, чому закуповує енергоресурси у ETG.UA

Наші бізнес-клієнти — цілеспрямовані, активні і агресивні гравці свого ринку. Вони цінують в партнерстві лояльність, свободу, час і чесність. Ми охоче задовольняємо попит на ці цінності, тому що вони збігаються з нашими. Як це виглядає в реальному житті?

Лояльність до наших клієнтів ми проявляємо в приватному вирішенні питань оплати. Наш бізнес-клієнт ніколи не отримає штраф за небаланс в споживанні, тому що ETG.UA входить до балансуючої групи і бере ці ризики на себе. З нашим провайдером ви можете обрати:

— постоплату за фактом споживання за місяць, подекадну оплату щомісячно

— передоплату на місяць, квартал або півріччя за фіксованою ціною

— придбання та зберігання газу в підземних сховищах

— відстрочку оплати під гарантійний лист — ми готові підтримати вас у важку хвилину, тому що віримо в ваше бажання і надалі успішно управляти власною справою.

Свобода в нашому розумінні — це можливість вибирати, як вносити показники, платити і контролювати платежі. Ми — єдиний провайдер в Україні, який пропонує відразу два види енергії в особистому кабінеті і мобільному додатку. Наші сучасні рішення дадуть вам спокій і будуть тримати вас курсі будь-де і в будь-яку хвилину.

Час кажуть, 24 години на добу замало, якщо хочеш бути кращим у своїй справі. Ми готові максимально вивільнити час наших споживачів від клопоту з платежами за енергоресурси. За вас це  робитимуть розумні гаджети ETG.UA. Ви вносите показники, все інше вираховує наша система. Ніяких паперових платіжок, довгих з’ясувань і очікувань в call-центрах. Ваш персональний менеджер, контакт-центр і регіональне представництво охоплять вас своєю увагою 24/7. Можливо тому майже 10% українського малого і середнього бізнесу обслуговується в нашій компанії?

Чесність для нас це, перш за все, чесна ціна. Вона нижча за пропозицію монополістів, тому ви зможете з нами економити. Але вона ринкова, так як ми не вводимо в оману наших споживачів заради тимчасової вигоди. Залучити клієнта низькою ціною, а потім збільшити її — не наш підхід. Якщо ми однодумці — приєднуйтесь до нас!

ФОП «Ковтун» Анатолій Ковтун, Чернігів

Користуюся послугами ETG.UA, на жаль, тільки 2 роки. Вважаю, що кращого постачальника газу в нашому регіоні немає! Ваша фірма буквально продовжує мені життя швидкістю, якістю і зручністю обслуговування. Довго і болісно йшов від монополіста. Пропонували знижку 1 гривню на кубі! Але для мене важливіші інші цінності: ніяких звітів по добовому споживанню, ніяких передплат, чіткість рішень і спокій в обслуговуванні. Ваші фахівці не відволікають мене безглуздими запитаннями! Не питають, а скільки ви спожили за 2 години або за день? Монополісти душать передоплатою. Їх бояться, тому що вони знайдуть тисячу причин відключити бізнес від поставок ресурсу. У вас зовсім інший підхід до сервісу! Він — на користь споживача. Дуже комфортно працювати з вашою компанією в коронакризу, не потрібно ходити до відділення, все можна вирішити, зателефонувавши фахівцю. Для бізнесу така мобільність дуже важлива.

ETG.UA — незалежний постачальник енергоресурсів. З 2016 реалізуємо природний газ, з липня 2019 — електроенергію. У нас близько 4000 бізнес-клієнтів, довіру яких ми дуже цінуємо.

м Чернігів, вул. Олександра Молодчого, 44, офіс 18, тел.7779 з мобільного безкоштовно

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button