Суспільство

Ще один підрозділ Чернігівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги відновлює свою діяльність

Завдяки участі у Відкритій грантовій програмі Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» заклад зможе оснастити нове приміщення Чернігівської амбулаторії коштом гранту. Для кабінетів сімейних лікарів, кабінету забору крові, маніпуляційної, санітарної кімнати, коридорів будуть придбані офісні та медичні меблі, а також обладнання.

Про це повідомляє МОЗ.

Понад 15 тис. пацієнтів, які мають підписані декларації з лікарями Чернігівської амбулаторії, яка є підрозділом Чернігівського районного ЦПМСД вже будуть отримувати медичні послуги у відновленому приміщенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці заборгували мільйони за тепло та гарячу воду

Через повномасштабну війну, частина з 14 амбулаторій та 35 фельдшерсько-акушерських та фельдшерських пунктів Чернігівського районного ЦПМСД зазнали численних збитків та пошкоджень. Це значно перешкоджало наданню необхідної медичної допомоги пацієнтам. 

Зокрема, приміщення Чернігівської амбулаторії було зруйноване, також було знищено або значно пошкоджено майно та обладнання амбулаторії. Для відновлення роботи Чернігівської амбулаторії було надано в оренду частину приміщення педіатричного відділення Чернігівської ЦРЛ, яке потребувало ремонту. 

Власним коштом центру було проведено капітальний ремонт приміщення. Для надання якісної медичної допомоги та створення комфортних умов для пацієнтів Чернігівська амбулаторія потребувала оснащення офісними та медичними меблями та обладнанням.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button