Суспільство

Ще швидший розвиток. «Копійочка» відкрила 400-ий магазин

Нещодавно у Києві відбулося святкове відкриття 400-го магазину «Копійочка». Попри виклики війни, мережа динамічно розвивається. Сьогодні «Копійочка» — одним з лідерів ритейл-ринку України. Відкриття першого та чотирьохсотого магазинів розділило 14 років, адже перша «Копійочка» відчинила двері для покупців ще у 2010 році.

Щодо святкового відкриття, то видалось воно просто фантастичним! Щасливі дітки, усміхнені батьки та море радості. «Копійочка» дивувала відвідувачів мегазнижками до — 60% на понад 1000 товарів, неповторними повітряними інсталяціями. Гостей свята розважав веселий персонаж у ростовій ляльці, ідеальний для крутих фото, а кожен присутній міг спробувати солодку вату та взяти участь у безпрограшній лотереї з гарантованими подарунками.

Всі, хто не встиг завітати безпосередньо на відкриття ювілейного магазину «Копійочка», можуть відвідати крамниці мережі у своєму місті.

Це так зручно, адже «Копійочка» завжди поруч.

Цікаво дізнатись:

Копійочка – всеукраїнська мережа магазинів, яка пропонує товари повсякденного вжитку за доступними цінами.

У мережі магазинів «Копійочка» продається побутова хімія, косметика, товари для дому, одяг і взуття, продукти харчування, дитячі товари та багато іншого. До речі, магазини «Копійочка» зручно розташовані неподалік вашого дому чи роботи, а сама мережа динамічно розвивається. Але навіть, якщо у твоєму місті  досі немає магазину мережі,  не розчаровуйся, адже дуже ймовірно, що вже завтра нова «Копійочка» розпочне працювати поруч.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button