Суспільство

Щеплення Challenge: Чернігівщина кидає виклик Тернополю та Сумам

16 лютого 11 ранку, у стінах міської поліклініки №2 зібрались представники керівного апарату та спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівський області. Не всі, лише частина з тих, кому сьогодні зможуть зробити щеплення від дифтерії та правця, а це більше 20 осіб. Керівник Управління Юрій Павлішен робить щеплення першим і підбадьорює колег.

Про це ЧЕline повідомили в головному управлінні Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

«Щеплення робити зовсім не боляче. Бажаю усім такого легкого уколу. Наше управління за здоровий спосіб життя. Адже здоров’я – найважливіша цінність. Отож ми започатковуємо «Щеплення Challenge» і я передаю естафету на свою Батьківщину – у Тернопіль та у місто, де я провів свої студентські роки – Суми. Колеги, долучайтеся до корисної справи!», — зазначає керівник управління Юрій Павлішен.

Загалом 80 працівників Держпродспоживслужби Чернігівщини вирішили підтримати корисну ініціативу і зробити собі щеплення. За попередньою домовленістю із керівництвом поліклініки, розроблений графік, згідно з яким щеплення зроблять усім бажаючим спеціалістам Служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юні сіверяни приєдналися до акції #ГодівничкаChallenge

Зробити щеплення від дифтерії та правця може будь-який бажаючий. У чернігівських поліклініках вакцина є у достатній кількості, вона безкоштовна. На це доведеться витратити не більше 1 години часу – огляд і консультація лікаря та сама процедура щеплення.

Отож, колеги, долучайтеся! Чекаємо на ваші фото звіти.

Ще статті по темі

Back to top button