Суспільство

Що подарувати подрузі на День народження: ТОП-5 оригінальних ідей

Подруга – це людина, з якою ви пройшли «вогонь, воду та мідні труби», яка знає про вас більше ніж ваші батьки, бойфренд чи чоловік. Саме тому дуже складно знайти цікавий та оригінальний подарунок для такої людини. Спеціалізовані магазини пропонують різноманітні товари на День народження, які включають тематичний декор, повітряні кульки, святкові аксесуари та тематичний посуд. Якщо ж мова саме про подарунок для близької подруги, ми пропонуємо ознайомитися з ТОП-5 оригінальних варіантів, які однозначно їй сподобаються.

Книга

Уявіть, що зараз вираз «книга – найкращий подарунок» заграв новими барвами. Річ у тім, що з’явилося багато сучасних актуальних українських авторів, письменників та поетів. І якщо ваша подруга цікавиться сучасною літературою, то буде в захваті від книги з автографом її автора. Такий подарунок можна придбати як на сайті (на сторінці в Інстаграм, Фейсбуці тощо) самого письменника, так і в спеціальних магазинах.

Аксесуар ручної роботи

Неймовірно виглядають шкіряні рюкзаки, гаманці та сумки ручної роботи. Є вироби з вишивкою, з тисненням та з гравіюванням. За бажанням ви можете замовити майстру виготовлення індивідуального аксесуара з особливим узором чи дарчим написом.

Букет з повітряних кульок

Кульки, наповнені гелієм, вже самі по собі є яскравим та незабутнім подарунком. Вони допомагають підняти настрій та трошки повернутися у дитинство, коли все навкруги нас дивувало та захоплювало. Букет може складатися з 7-20 різноманітних кульок. Це можуть бути фольговані фігурки, прозорі кульки, наповнені конфетті та блискітками, кульки в формі сердечок, зірок, з різноманітними тематичними дизайнами та написами. Також можна надути маленькі кульки та фольговані міні-фігури, закріпити їх на спеціальних тримачах, скласти в подобу квіткового букету та загорнути у спеціальний папір.

Торт або десерти на замовлення

Сучасні майстрині здатні зробити торт будь-якої форми та з будь-яким зображенням та написом на ньому. Також є безліч начинок на всі смаки.

Головним елементом подарунка буде все ж оригінальне оформлення. Якщо ви близькі з подругою, то можете замовити на торті напис: «Відьми не старішають», «Пенсія вже близько», «Вже не персик, але ще й не курага», «Хотіла подарувати тачку, але грошей вистачило лише на торт». Варіантів є безліч!

Подарунковий сертифікат

Обрати гарну білизну чи парфуми складно навіть для найліпшої подруги. А от подарунковий сертифікат в улюблений магазин допоможе розв’язати проблему з подарунком. Зараз будь-який магазин одягу, взуття, косметики, канцелярії чи художньої творчості пропонує подарункові сертифікати різного номіналу. Ви зможете придбати в подарунок один чи декілька сертифікатів на бажану суму, а подруга зможе самостійно обрати будь-яку продукцію на свій смак.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button