Суспільство

Штормове попередження: на Чернігівщині очікуються шквал та грози

За інформацією Чернігівського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні вдень очікується хмарна погода з проясненнями. Місцями короткочасний дощ, місцями очікується сильні грози. Подекуди град.

Температура вдень по Чернігову до 25 градусів тепла.

По області вночі +6 +11º, вдень +21+26 градусів тепла. Вітер південно-західний 7-12 метрів за секунду, вдень місцями шквали 15-20 метрів за секунду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом святкових вихідних на Чернігівщині правоохоронці склали більше двох десятків протоколів на нетверезих водіїв

За повідомленням Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОВА 6 та 7 травня буде продовжуватись підвищення рівнів води на  річці Дніпро в межах Чернігівської області та ділянці річки Десна, «Чернігів – Літки», і утримання рівнів на  високих позначках.

На річці Десна та її притоці річці Снов триватиме затоплення заплавних територій та доріг на заплаві з порушенням транспортного сполучення з окремими селами у Новгород-Сіверському, Ніжинському районах — І рівень небезпеки, а у Корюківському, Чернігівському районах області — ІІ рівень небезпеки.

На річці Дніпро в межах Чернігівської області утримуватиметься затоплення заплави з порушенням транспортного сполучення ряду прирічкових сіл водами річок Сож та Дніпро у Чернігівському районі. Тут очікується ІІ рівень небезпеки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button