Суспільство

Швидка доставка найсвіжіших квітів в Чернігові

Якщо ви бажаєте подарувати своїм близьким букет запашних, яскравих та щойно зірваних квітів у Чернігові, довіртеся професіоналам Flowers.ua. Флористи компанії не формують букети заздалегідь, тільки після вашого замовлення. А готова квіткова композиція зберігається в спеціальному холодильному обладнанні, звідки потрапляє до рук кур’єра компанії, який, в свою чергу, неодмінно подбає про швидку доставку букета одержувачу. Таким чином, квіти потрапляють до адресата максимально свіжими.

Економія часу

Послуга доставка квітів в Чернигові в наші часи користується великою популярністю, адже сьогодні прямо на сайті Flowers.ua можна швидко і зручно замовити букет, квіткову композицію чи квіти з подарунками.

Тепер немає необхідності їздити по квіткових магазинах, витрачати свій час, сили і нерви. Адже ви можете вибрати найбільш вподобаний букет і придбати його, просто сидячи вдома чи на роботі. Всього кілька кліків мишкою — і букет ваш. Залишиться лише оплатити замовлення, і близька людина отримає подарунок у зазначений вами час. Flowers.ua дає 100 відсоткову гарантію, що обрані вами квіти будуть доставлені до адресата у належному стані.

2623

Висококваліфікована допомога

У компанії працюють тільки висококваліфіковані фахівці з великим досвідом роботи. Менеджери колл-центру Flowers.ua готові прийняти ваші замовлення, відповісти на всі запитання та надати необхідні консультації цілодобово. А кур’єрська служба доставляє замовлення 365 днів на рік в будь-яку точку країни.

До того ж, у штаті компанії працюють талановиті флористі з відмінним почуттям стилю. І, якщо ви досі не впевнені у своєму виборі або просто не встигли ознайомитися з асортиментом, сміливо звертайтеся до них. Вони нададуть усі необхідні консультації. Також у вас є можливість замовити букет за індивідуальним побажанням.

Будь-яку квіткову композицію ви можете доповнити солодощами і фруктами, чарівними м’якими іграшками, повітряними кулями тощо. Дарувати не просто квіти, а квіти разом із подарунками — вдвічі приємніше.

Зручне замовлення

Замовити доставку квітів у Чернігові ви можете на сайті або за телефонами (067) 355-77-55, 0-800-50-03-72. Компанія Flowers.ua постійно проводить акції та робить багато вигідних пропозицій, стежити за якими дуже зручно на сторінках соціальних мереж Instagram і Facebook.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button