Суспільство

Сім’я Любенко просить допомогти зібрати кошти на операцію 13-річному Максиму

У 2014 році синові Володимира та Валентини Любенко була проведена операція з видалення новоутворення головного мозку.

З того часу батьки хлопчика борються з симптоматичною епілепсією, яка дуже заважає жити нормальним життям і розвиватися Максиму. Напади стають все більш важкими, вражаючи все більші ділянки мозку.

На деякий час втрачається пам’ять, з’являється агресія і дратівливість, що не властиво характеру хлопчика. Медикаментозне лікування не дуже допомагає. Зараз дитина приймає дорогі ліки, які важко дістати в Україні, тому що препарат не зареєстрований.

Максиму після обстеження в Німеччині призначили ще одну операцію з видалення пухлини головного мозку, яка є головною причиною епілепсії, і яку повністю прибрати в Україні не змогли.

Є певні ризики, але сам хлопчик дуже хоче піти на цю операцію і покладає на неї великі надії, так як жити з нападами, головними болями і під постійною, надмірною опікою батьків він втомився.

Дуже втомилися від всього, що відбувається, і батьки хлопчика, тому і звертаються до чернігівців за допомогою.

Вартість проведення такої операції — 35 000 євро.

— Максим вдома, йому трохи легше. Після реанімації був в депресивному стані, казав, що йому залишилося недовго. Передала всі ваші привіти, поцілунки, обнімашкі, розповіла про збір коштів. Повеселішав, підбадьорився. За вчорашній день ви відправили нам 4 405 грн, — залишилося 995 595. Уже менше мільйона. Дуже вдячна вам. Окреме спасибі Людині, який о 8 ранку поповнила картку на 50 грн. Ви перша, хто запалив іскру віри в одужання Максима, показали нам, що ми почуті. Дякую вам!!! Збір продовжуємо, — повідомляє 2 травня Валентина Любенко на своїй сторінці в Фейсбук.

Номер картки Приватбанку на ім’я Валентина Любенко Олександрівна: 5168 7427 2753 8054

Тел. 093 363 80 54 (мама Максима Валентина).

Не залишайтесь байдужими!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button