Суспільство

Сіверяни розповіли про свої найбільші розчарування в житті

Як відомо, життя – складна штука, де поруч із радощами та злетами є й невдачі та падіння.

Звісно, треба бути оптимістами та вірити в краще, але від розчарувань ніхто не застрахований.

Тож журналіст ЧЕline вирішив розпитати сіверян – хто чи що стало для них найбільшим розчаруванням у житті.

Михайло Жирохов

Михайло Жирохов

Мій життевий досвід доволі специфічний (принаймні в розрізі Чернігівщині), тому й розчарування в мене специфічні. Найбільше розчарування – це те, що сталося навесні – влітку 2014 року з людьми, з якими прожив поряд 40 років, вчився в одній школі, працював поряд, навіть рідня. За дуже короткий відрізок часу я за підтримку України як держави став «укропом», «негідником», навіть «бандерівцем». Для людини, яка завжди була медійною, яка завжди серед людей, це було дуже образливо та несподівано.

Олександр Бойко

Олександр Бойко

Найбільшим розчаруванням для мене став політ на літаку. Завжди так хотілося опинитися в небі, відчути всю романтику польоту, а насправді намагаєшся роздивитися хоч щось у темряві ілюмінатора, нудишся та рахуєш хвилини до посадки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина наблизилася до «червоної» карантинної зони за показниками захворюваності

Наталія Найдюк

Наталія Найдюк

Я нічого не чекаю від людей і життя загалом, тому й не розчаровуюся. Інші люди нам нічого не винні, а саме життя – це низка наших же рішень. Засмучувало, звісно, багато чого: брехня, підлість, жорстокість людей… І банальні речі, коли не можеш отримати того, що хочеш. Але я не називала б це розчаруванням.

Вадим Балінський

Вадим Балінський

Зеленський. І теперішня зарплата.

Оксана Писана

Оксана Писана

Наразі найбільше розчарування охоплює, коли я дивлюсь на свою книжкову шафу, забиту книжками, купленими за час карантину, і зовсім не маю часу на їх читання, бо завжди трапляються якісь більш нагальні або важливі справи. А донька-четвертокласниця не вбачає в читанні нічого цікавого, тож і її книжки припадають пилюкою. От якби повернутися в своє школярство, коли після зроблених уроків можна було читати досхочу.

А ще розчарування останнього десятиліття: дитина, яка вподобала собі обмежений набір продуктів і ні кроку до нового. А я так любила куховарити та пробувати нове. Нещодавно з подружкою згадували, як у додитячому житті я залюбки готувала кальмарів, фаршированих креветками та рисом, у вершковому соусі. А нині що? Макарони, макарони, макарони… Хвала виробникам, що й макарони бувають різноманітних форм.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button