Суспільство

Скільки обійдеться зимовий гардероб для українця в 2019 році

Сезонне оновлення гардероба — серйозна стаття витрат. Незважаючи на велику кількість магазинів, вибір зробити непросто. Ціни на одяг щорічно зростають, і дбайливі громадяни освоюють інтернет в пошуку вигідних варіантів. Ринки та бутіки порожніють, адже покупець йде до всесвітньої мережі. Саме тому даний підрахунок буде заснований на цінах інтернет-майданчики. Найбільш доступним є сервіс для покупки і продажу речей https://shafa.ua/. Тут представлений широкий асортимент актуальних моделей, і ми легко зможемо знайти одяг для створення модного осінньо-зимового гардеробу.

Жіноча «капсула» для холодів

Складання базового набору — не тільки данина моді, але спосіб заощадити. Зібравши «капсулу» з речей актуальних кольорів і фасонів, можна легко освіжати образ аксесуарами.

 

На щастя, модні віяння 2019 го року відрізняються практичністю: сірі, бежеві, темні відтінки — писк сезону. Шкіра та штучне хутро знову з’явилися в колекціях провідних дизайнерів. Сполучення чорного, синього і білого — основна палітра осінньо-зимового сезону. З цієї причини базова «капсула» буде виглядати свіжо і сучасно, навіть без доопрацювання: на сторінках глянцевих журналів мінімалізм і гімн комфорту.

 

Варіанти на обраному ресурсі мають сильний розкид за цінами, тому доведеться вибрати кілька найбільш модних варіантів і вивести середню вартість.

 

Для базового набору на холодний період потрібно:

  • Вовняна картате пальто або сірий довгий пуховик: 450, 550, 950 і 1500. У середньому — 862 грн;
  • чобітки на широкому каблуці або платформі в 1 см: 550, 600, 1150, 1200 — 875 грн;
  • 2 пари теплих штанів чорного і синього кольору — до 1000 грн;
  • два джемпера — до 600 грн (білий і сіро-блакитний);
  • шапка — 270 грн;
  • об’ємний шарф — від 10 до 400 грн, а в середньому — 205 грн.

 

Підводимо підсумок: базовий набір обійдеться в 3.812 грн за 8 предметів.

 

Чоловічі зимові обновки

Сильна половина людства віддає перевагу практичним речам, не піддаючись модним віянням. Тому в добірці братимуть участь моделі з міцних матеріалів:

  1. Зимове взуття — 887 грн;
  2. верхній одяг — 1010;
  3. теплі штани або джинси 2 шт. — 948;
  4. толстовка і пуловер — за 700;
  5. головний убір — від 60 грн, обрана модель за 250;
  6. шарф — 120 грн за вироби з овечої вовни.

 

Разом: 3955 грн за комплект.

2

Так чи вигідно купувати одяг онлайн?

Відсутність можливості побачити річ «живцем» — основний недолік покупок в інтернеті. Зрозуміло, таке придбання робиться не зовсім в сліпу: можна подивитися «живі» фотографії товару, а також відмовитися від речі, якщо вона не відповідає опису. Однак витрачений час ніхто не поверне. І це очевидний мінус.

 

Але довгий ходіння по магазинах — не дуже економить дорогоцінний час. Побродивши по торговим центрам півдня, можна повернутися з порожніми руками. Або з тим дивним сукнею, яке було нав’язано активним продавцем-консультантом і заповітної бирочкой з «липової» знижкою.

 

Кожен вид торгівлі має слабкі і сильні сторони. Офлайн-покупки — більш звичні. На користь онлайн-шопінгу говорять суворі цифри: в 2019-му році електронна комерція генерує 3,45 трильйона доларів продажів. І значна частина з усіх товарів, проданих на інтернет-майданчиках — одяг і аксесуари.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button