Суспільство

Сьогодні піротехніки продовжать обстежувати пляж «Золотий берег»

Сьогодні, 6 липня, піротехніки та водолази ДСНС України будуть обстежувати чернігівський пляж «Золотий берег» та акваторію Десни на наявність боєприпасів.

Метр за метром водолази проходять дно водойми методом тралення, використовуючи при цьому підводний дрон. Саме так шукають великі вибухонебезпечні предмети.

Нагадаємо, що учора під час такого обстеження були виявлені 4-метрові залишки реактивних систем залпового вогню «Ураган». За допомогою спецобладнання піротехніки дістали їх із води, завантажили в броньований автомобіль «КраЗ» і вивезли в безпечне місце для подальшої утилізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На міському пляжі «Золотий берег» з води дістали залишок снаряду ворожого «Урагану» (Відео)

Однак надзвичайники акцентують увагу на тому, що під час обстеження пляжу багато людей, переважно діти, продовжують там відпочивати і купатися.

«Розпочинаючи свою роботу, піротехніки, безумовно, попереджають про небезпеку та просять розійтися або, принаймні, вийти із води та відійти на безпечну відстань.

Зробили це і чернігівські піротехніки. Однак, як бачимо, це аж ніяк не вплинуло на відпочивальників», — обурюються ДСНСники.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button