Суспільство

Солодкий дощ і приготування цукерок: на Чернігівщині влаштували карамель-паті

Карамель-паті «Солодкі смаколики» зібрало чималенько любителів солодощів. Ласунчики потрапили у смачну та незвичну країну Карамельки. Тут вони вирішили розкрити секрет популярності карамелі та дізнатися, як зміг звичайний варений цукор завоювати всесвітнє визнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднено графік роботи центрів масової вакцинації в Чернігові цього тижня

«Оскільки в країні Карамельки дуже смачні цукерки, то дітлахи позмагалися у конкурсах, під час яких спробували скуштувати смаколики в рукавичках та однією рукою. Довідалися ласуни і про різні види карамелі. І тут їм допомогли завдання «Відгадай карамельку на смак» і «Чарівний мішечок». Іще позбирали «Солодкий урожай» після цукрового дощу. І, звісно ж, варили карамель власноруч.

Діти добряче розважилися та повеселилися досхочу під час «Танців із карамельною тростиною». Пофантазували, коли малювали цукеркові фантики та придумували найоригінальнішу назву для карамельки. На швидкість прикрасили одне одного цукерками. Складали малюнок-візерунок, використовуючи улюблені смаколики. А коли дізналися неймовірну історію про цукерку, яка побувала у космосі, – позмагалися, хто швидше з’їсть чупа-чупс», – зазначають у Корюківській публічній бібліотеці.

Закінчилася солодка вечірка дружнім чаюванням із карамельками.

Фото – Корюківська публічна бібліотека

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button