Суспільство

Сосничани займаються спортом на сучасному стадіоні (Фото)

Стадіон для занять спортом у Сосниці є вже давно. Ось тільки до реконструкції він був у доволі занедбаному вигляді. Торік у жовтні відбулося навіть урочисте його відкриття після оновлення.

«На території стадіону провели реставрацію будівлі: накрили дах, поставили пластикові вікна, встановили двері, ззовні провели штукатурні та оздоблювальні роботи. Обладнали роздягальні для гравців команд, встановили душові кабінки. Для вболівальників встановлено зручні нові крісла та накриття над трибунами, поставлено нові вхідні ворота й огорожу навколо спортивної споруди. Бо люди, які живуть поруч із стадіоном, прибудови робили, кізочок і курочок випасали. Тут був такий сільський свинушник.

Ми його потихенько оновлюємо. Мер має певні плани щодо подальшого його розвитку», – у коментарі для ЧЕline зазначив Андрій Ткач, начальник відділу економічного розвитку селищної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Городнянщині влаштовують цікаве дозвілля для дітей на канікулах (Фото)

Між тим, не можна сказати, що всі потрібні роботи на стадіоні завершені. Наприклад, покриття стадіону залишає бажати кращого, хоча за ним доглядають і поливають.

«Стадіон дуже інтенсивно використовується, бо тут постійно щось відбувається. Ото коробка – то хокейна площадка. Там вечорами світло можна вмикати. Взимку цей майданчик, якщо дозволяють погодні умови, регулярно заливаємо. Є у нас своя, хоч і не дуже розвинена, хокейна команда, хлопці змагаються.

А найпопулярніший вид спорту – це футбол. У нас навіть очільник громади любить поганяти у футбол і бере участь у різних командах, зокрема команді ветеранів», – розповідає Андрій Ткач.

Ошатний вигляд має і територія перед стадіоном. Тут є асфальтне покриття, нанесена розмітка для паркування авто, висадили зелені насадження.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button