Суспільство

Соцпрацівники Варвинського району отримали захисні маски

*Актуально

Медичні маски для соціальних працівників Варвинського району передали представники політичної партії «Наш край». Голова виконкому обласної організації Юрій Музика зазначив, що команда «Нашого краю» зараз активно допомагає людям, які перебувають у групі ризику, медичним закладам Чернігівщини, щоб захистити медиків, адже вони першими протистоять небезпечному захворюванню.

«Через специфіку своєї професійної діяльності соціальні працівники постійно відвідують та контактують із самотніми людьми, доставляючи їм продукти та ліки. Вони мають бути захищеними, адже земляки у віці повинні залишатися вдома і не наражати себе на небезпеку», — наголосив керівник районного осередку партії «Наш край» Юрій Булава.

Як повідомлялося, співголова партії «Наш край», народний депутат України Валерій Давиденко надав допомогу медичним закладам Чернігівщини. Всього медикам Носівки, Ніжина, Сосниці, Новгорода-Сіверського, а також 208-го округу (Борзнянський, Бахмацький, Куликівський, Менський, Талалаївський і Ічнянський райони) він передав 20 тис. масок, 10 тис. рукавичок, 1000 багаторазових респіраторів FFP3, 500 захисних костюмів, а також окуляри, дезінфектори.

Крім того, фракція «Наш край» у Чернігівській обласній раді підтримала виділення 117 млн грн на протидію поширенню коронавірусу у Чернігівській області. У Михайло-Коцюбинській ОТГ «Наш край» допоміг масками, антисептиками, засобами захисту тощо. Депутат від «Нашого краю» Ігор Романенко надав 160 тис. грн Городнянській лікарні для протидії поширення корона вірусу. Також фракція «Наш край» у Городнянській міськраді підтримала спрямування 2,6 млн грн на боротьбу з COVID-19.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button