Суспільство

Спецодяг для всіх «Торнадо»

Безпека співробітників на їх робочих місцях багато в чому залежить від грамотно підібраного спецодягу. Також спеціальний робочий одяг забезпечує ідентифікацію робочих до того чи іншого підприємства. Крім цього, спецодяг служить дисциплінуючим чинником. Одним з лідерів з розробки та пошиття спецодягу є компанія «Торнадо». Купити робочу форму можна онлайн на сайті або ж оффлайн в магазинах.

 

Переваги спецодягу «Tornado»

 

Вимоги, що пред’являються до робочого одягу і обумовлені тим, де вона застосовується. Так одним з головних є гігієнічність спецодягу, яка в лінійці компанії «Tornado» забезпечується використанням сучасних і натуральних тканин. Такі матеріали добре відводять внутрішню вологу і забезпечують вентиляцію.

 

Ще одна необхідна якість, яке є переважною для спецодягу — зручність пересування в ній. Дана властивість спецодягу «Торнадо» забезпечує анатомічний крій робочих брюк, курток і інших елементів форменого одягу. Також при створенні моделей спецодягу враховується специфіка її застосування: вологі приміщення, відкрите повітря, наявність іншого захисного одягу. Використання якісної і функціональної фурнітури також забезпечує спецодягу зручність при повсякденному носінні.

 

Спецодяг, в залежності від області застосування, повинна стійко протистояти механічним впливам, які не намокають від попадання під дощ і інші опади. Дана якість спецодягу «Торнадо» забезпечує різні розчини, якими просочується робочий одяг, купити яку можна в інтернет-магазині https://tornado.kiev.ua/ua/spetsodezhda-rabochaya.

 

Також робочий одяг купити можна і для спеціальних завдань. «Торнадо» випускає лінійку спецодягу, пристосованої для роботи в умовах підвищеного забруднення паливно-мастильними матеріалами, пилом та іншими зовнішніми факторами. Такий одяг не просочується зовнішніми середовищами, а також легко стирається.

 

Персоналізація спецодягу «Tornado» також доступна опція. В залежності від побажань замовника на робочий одяг можуть бути нанесені фірмові логотипи компанії-замовника, персональні дані робітників і т.п. Додаткова опція — нанесення спеціальної розмальовки, що забезпечує безпеку співробітників — світловідбивних елементів.

 

Крім цього, спецодяг «Торнадо» випускається і для роботи при негативних температурах повітря. Спеціальні сучасні тканини не пропускають атмосферне повітря та вологу, а практичний утеплювач створює комфортну для працівника температуру. Подібний одяг має можливість підгонки по фігурі за допомогою утяжек і ліпучек- «велкро». Також зимовий спецодяг може бути просякнута вологою і брудо вiдбивними складами.

 

Купити робочий одяг для будь-яких потреб

 

Інтернет-магазин «Торнадо» пропонує підприємствам будь-якої форми власності купити робочий одяг для своїх співробітників. Можливе замовлення і покупка спецодягу, як стандартних розмальовок, так і в фірмових кольорах підприємства. Широкий модельний і розмірний ряд дозволяє підібрати спецодяг «Торнадо» практично для будь-якого співробітника підприємства. Оплатити покупку можна безготівковим способом розрахунків і готівкою. Діє доставка.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button