Суспільство

Стало відомо скільки коштує реконструкція чернігівського центру реабілітації для дітей з інвалідністю

Директорка Департаменту розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністрації Олександра Хомик  ознайомилась з ходом реконструкції будівель комунальної установи «Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження» у м.Чернігів.

Сьогодні Обласний центр функціонує як комплекс з реабілітаційною базою, потужність якого дозволяє надавати реабілітаційні послуги 275 дітям щоденно.

Проєктом передбачено утеплення фасаду будівель обласного центру з використанням сучасних енергозберігаючих матеріалів, заміна застарілих дерев’яних дверей, пожежних виходів на сучасні енергозберігаючі та улаштування шатрової покрівлі з встановленням сонячних батарей для виготовлення теплової та електричної енергії над спальним корпусом. Після виконання проекту буде досягнута економія  30-35 відсотків в споживанні електричної енергії природного газу.

Після завершення проєкту також буде забезпечено належний температурний режим роботи Обласного центру та буде покращено якість надання  реабілітаційних послуг дітям з інвалідністю.

З Державного фонду регіонального розвитку на реалізацію проєкту у поточному році передбачено 10,3 млн гривень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Відділ державних інвестицій

Ще статті по темі

Back to top button