Суспільство

Старшокласники з Городні відвідали День відкритих дверей у ЧНТУ

*Актуально

Старшокласники з Городні відвідали День відкритих дверей у Чернігівському національному технологічному університеті. Як повідомила секретар Городнянської міської ради Світлана Більська (представниця «Нашого краю»), поїздка до обласного центру стала можливою завдяки підтримці керівника фракції «Наш край» у Городнянській міській раді Ігоря Романенка.

78230510_1530205653802566_6859582424100110336_n

Учні з двох ліцеїв Городні, яким наступного року обирати професію, з цікавістю дізналися про студентське життя в ЧНТУ. Майбутні студенти отримали вичерпну інформацію про університет, спеціальності та спеціалізації, правила прийому на навчання у 2020 році, про заняття і дозвілля студентів. А для абітурієнтів, які бажають вступати на спеціальності «дизайн» і «архітектура та містобудування», навіть було організовано пробний творчий конкурс.

За словами Світлани Більської, для учнів старших класів профорієнтаційна робота є особливо важливою. Адже такі зустрічі, відвідування навчальних закладів допоможуть хлопцям і дівчатам визначитися із вибором професії, а отже, обрати свою справу в житті.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button