Суспільство

Стаціонарні пункти обігірву в Чернігові продовжують свою роботу під час морозів

За прогнозами синоптиків на цьому і наступному тижні ще будуть  дні з досить сильними морозами. У зв’язку цим нагадуємо, що в Чернігові працює цілодобово пункт обігріву у Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних за адресою  вул. Святомиколаївська, 33. Також у робочий час такими пунктами обігріву служитимуть територіальні центри соціального обслуговування населення, що розташовані за адресами вул. Рокосовського, 18 та вул. Текстильників, 25.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Початок цього тижня на Чернігівщині обіцяє бути морозним

У місцях, візуально позначених табличками «Пункт обігріву», кожному замерзлому надається тимчасовий прихисток, за потреби — ковдра, гарячий чай та інша допомога. Туди можуть звертатися вусі, кому загрожує переохолодження і хто потребує допомоги у зв’язку з цим.

Як повідомлялося раніше, цілодобовий пункт обігріву на Святомиколаївській, 33 розгорнутий з 15 січня. Щоби можна було обігріти більше людей і одночасно щоб зменшити загрозу передачі інфекцій, у дворі Центру соціальної адаптації безпритульних встановили великий двошаровий намет, наданий службою МНС. Тут є опалення, гарячий чай і навіть харчування. Змерзлі люди можуть приходити сюди як самі, так і в якихось випадках їх може привозити поліція. Тут постійно чергує адміністратор, який буде координує надання допомоги і якому допомагають волонтери та мешканці центру.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button