Суспільство

Студент Ніжинського університету буде отримувати стипендію від фонду Пінчука

За результатами цьогорічного відбору стипендіальної програми «Завтра.UA» 100 студентів стали переможцями та приєдналися до спільноти стипендіатів.

Один із переможців – студент, історико-юридичного факультету,  НДУ імені Гоголя — Михайло Ломоносов. Тепер він зможе отримувати щомісячну стипендію протягом року.
Як розповів Михайло, він дізнався про це нещодавно, коли в університет прийшов лист від організаторів конкурсу.
Конкурс для стипендіальної програми «Завтра.UA»  проводився в 3 етапи.
На першому етапі учасники, після реєстрації, подавали свої наукові роботи, потім надавали інформацію про свою громадську діяльність.
Далі вибираються фіналісти, яких запрошують в Київ. Тут проходить третій етап. Учасники демонструють  вміння працювати в команді, та свої організаційні і лідерські навички. За результатами третього етапу журі обрало 100 переможців з усієї України в тому числі і  Михайла, який зайняв 46 місце в рейтингу.
Довідково: Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука – перша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді. Її головна мета сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Рейтинг переможців обновлюється щорічно та фінансується Фондом Віктора Пінчука.
Джерело: mynizhyn.com

Ще статті по темі

Back to top button