Суспільство

Створюють ще два комунальних підприємства Чернігівської міської ради

Збудований за близько десять мільйонів гривень платників податків пункт стерилізації тварин, що у Чернігові по вулиці Дрозда 20 а, стане окремим проділом Чернігівської міськради. Питання створення комунального підприємства «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» Чернігівської міської ради розглянуть на наступній міській сесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко скликає депутатів на сесію

У пояснювальній записці до цього проекту рішення йдеться, що з метою забезпечення належного функціонування пункту тимчасового утримання тварин, можливості нарахування амортизації на основні засоби, а також для того, щоб всі напрацювання, зокрема, бази даних та інших нововведень в організації роботи та управлінні закладом, залишалися в комунальній власності, проектом цього рішення пропонується створити комунальне підприємство «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» Чернігівської міської ради.

2018-10-13_125403

Також проектом рішення пропонуються сформувати статутний капітал комунального підприємства «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» Чернігівської міської ради у розмірі вартості майна (основних засобів), внесеного до статутного капіталу, що становить 9 376 307, 60 грн.

Як відомо, за результатами проведеної закупівлі «Послуги з регулювання чисельності безпритульних тварин методом біостерилізації визначена організація та укладено договір на надання зазначених послуг. Відповідно до результатів закупівлі та укладеного договору, вартість послуг з 999 000,00 грн. Сюди входять комунальні та ветеринарні послуги, відлов, утримання, лікування, регулювання чисельності безпритульних тварин у цей період складатиме стерилізація, годування тварин. Таким чином, громадська організація «Крок до тварин» забезпечуватиме роботу Пункту тимчасового утримання тварин до кінця 2018 року. Хоча з самого початку планувалося, що за наявності приміщення і необхідних потужностей, зооволонтери будуть займатися безкоштовно.

Також на сесії розглянуть питання «Про створення комунального некомерційного підприємства «Центр спортивної боротьби» Чернігівської міської ради.

2018-10-13_125722

Ще статті по темі

Back to top button