Суспільство

Святковою концертною програмою вітали в Чернігові захисників і захисниць (Фото)

13 жовтня 2021 року, напередодні Дня захисників і захисниць України — державного свята, встановленого, зокрема, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, — у Чернігівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки Міністерства оборони України відбулися урочистості з нагоди свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відкрили меморіальну дошку Олегу Анічу

Привітав воїнів військовий комісар обласного територіального центру комплектування Олег Гончарук. Були оголошені накази про заохочення особового складу до Дня захисників і захисниць України.

Святковим подарунком учасникам урочистостей став концерт солістів колективу концертних виконавців Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм. Сповнену щирості і любові програму воякам подарували Наталія Липницька, Юлія Литвин, В’ячеслав Мацвійко, Іванна Подольська, Яна Сидоренко.

За активну життєву та громадську позицію, високий патріотизм і вагому підтримку під час організації заходів культурологічного забезпечення військовослужбовців та членів їхніх сімей колектив обласного філармонійного центру був нагороджений грамотою військового комісара.

Провела урочистий захід артистка філармонійного центру Інна Василенко.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button