Суспільство

Свято безпритульних тварин відзначили у Чернігові

Красиві, доглянуті під пильним оком люблячих власників. 21 серпня, у Всесвітній день безпритульних тварин, на галявині Березового гаю у Чернігові провели свято – з концертом, аукціоном, виставкою дитячих малюнків і зворушливими розповідями про колись безпритульних собак, які знайшли своїх господарів.

Знає на прізвісько кожного чотирилапого на цьому заході організаторка свята Тетяна Діденко. За три роки існування ветеринарно-стерилізаційного центру “Крок до тварин” нових власників знайшли 649 котів і собак. Яких Тетяна називає випускниками центру.

Багатьох тварин довелося не тільки утримувати в центрі, але й лікувати. Собака Нюша колись була Клюквою. Разом з новим ім’ям отримала терплячих і люблячих господарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Семенівці обрали “Місіс Незалежність 2021” (Фото)

Безпородний – не означає безталанний, переконана киянка Наталя. Її вихованка Емілія-“заячі вуха” демонструвала не лише трюки дресури, а й численні кубки, які чотирилапа спортсменка здобула у змаганнях з ноузворку (пошук за запахом) та джеліті (це коли собака долає певні перешкоди, тунелі і бар’єри). Спорт собаці подобається, запевняє Наталія.

Волонтерка Олеся переконана – всі тварини розумні і заслуговують люблячих господарів, вона за рік знайшла власників 30-тьом котам і собакам. Ось вони – чотирилапі, які чекають своїх власників.

Особливо пані Олеся переймається долею цього песика. Він вже давно чекає в центрі свого господаря. Білозубий симпатичний Лопух, якому новий власник, можливо, разом зі своєю любов’ю дасть і нове ім’я.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: ТРА «Новий Чернігів»

Ще статті по темі

Back to top button