Суспільство

Свято відгуло: як зустріли Новий рік відомі чернігівці

Святкова метушня, куранти, салати, коло рідних і друзів – саме так багатьом запам’яталися довготривалі святкові вихідні. Та після повернення до рутинних справ залишилось лише згадувати про пережиті емоції. Про враження від свят ми вирішили запитати у відомих чернігівців. Вони розповіли ЧЕline, як відзначили Новий рік.

Так, нещодавно призначений очільник області Олександр Мисник зустрічав 2019-й із рідними в Мені. Каже, що через щільний графік і нову посаду тепер нечасто бачиться з родиною, тому й вирішив святкувати Новий рік удома.

2019-01-04_163722«Нині дуже рідко бачу родину, адже весь час проводжу на роботі, а тому, звісно, що Новий рік я святкував у Мені, в себе вдома – з дружиною і дітками. На столі в нас був традиційний салат олів’є. Без цього смачного атрибута Новий рік не святкуємо. Також були мандарини. Щодо подарунків, то їх нам приносив святий Миколай, а тому на Новий рік під ялинкою знайшли цукерки лише діти», – поділився Олександр Мисник.

А от народний депутат Олександр Кодола вирішив зустріти Новий рік не тільки з рідними. Святкову атмосферу він і родина розділили з друзями в Чернігові.

oleksandr-kodola_large«Дітям дарували іграшки. Серед них і конструктори, і герої мультфільмів. Дорослі ж вирішили не обмінюватися подарунками. Головні бажання, які загадували на Новий рік, – щастя та здоров’я рідних, і, звісно, миру всій нашій країні», – розповів Олександр Кодола.

У родинному колі зустрів Новий рік і депутат Чернігівської міської ради Віктор Бистров. Вони надали перевагу активному святкуванню, вирушивши кататись із гірки. Подарунками обмінялася вся родина.

1460144210-52ed11c67fd2d0036b67fd5a759c22ea«У подарунок дружина отримала термочашку, а я – спортивну куртку. Дитина собі подарунок заздалегідь замовила. Давно вже хотіла набір для кухонної творчості, тому і попросила його на Новий рік. І, звісно ж, солодощі. А от головним для нас бажанням є здоров’я близьких, особливо для батьків», – зазначив Віктор Бистров.

Так само із родиною, але вже вдома зустрічав Рік Земляної Свині гравець футбольного клубу «Десна» Олександр Філіппов. Спортсмен розповів, що кудись іти не було й думки, адже треба няньчити маленьку дитину.

11«У нас була скромна вечеря, подивилися концерти по телевізору і пішли спати. Головні бажання, які я встиг загадати у новорічну ніч, – це насамперед благополуччя для родини. Хочеться, щоб усе, що не встиг зробити у 2018-му, вдалося реалізувати вже в новому році. А найголовніше – це мир в Україні, щоб війна нарешті завершилась і настала стабільність», – наголосив Олександр Філіппов.

Головний патрульний поліцейський міста Андрій Думич зустрічав Новий рік зі своїми батьками, які спеціально приїхали в гості до сина з його рідного Кременчука. Очільник патрульної поліції каже, що рідні побачили наше місто вперше і воно їм дуже сподобалось, а наступного разу завітати до Чернігова планують вже влітку, аби побачити місто над Десною у повній красі.

49388127_1212472518906651_3061117522225922048_n«Подарунків ми одне одному не дарували, адже всі вже дорослі, тож Дід Мороз до нас не приходить. А от бажання, я вважаю, можуть загадувати діти, а ми маємо ставити перед собою цілі та досягати їх. Озвучувати їх не буду, адже до своєї мети треба йти, а не розповідати усім про неї», – поділився Андрій Думич.

По-простому відзначив Новий рік художній керівник – головний режисер Чернігівського обласного музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка, заслужений артист України Андрій Бакіров. 2019-й він зустрів у колі друзів і близьких.

pl_27.03.2018_bakirov_01«Подарунки я вважаю за краще тримати в секреті. А от бажання на Новий рік були простими, людськими, які, мабуть, кожен загадав тієї ночі. Звісно ж, це благополуччя, стабільність і мир. Дуже хочеться, щоб усе здійснилося», – розповів Андрій Бакіров.

Окрім побажань миру та здоров’я, всі відомі жителі Чернігова побажали процвітання рідному місту, а людям – злагоди та благополуччя.

Автор Ольга Лазун

Ще статті по темі

Back to top button