Суспільство

Таємнича Африка: тепер ближче, ніж здається!

Напевно, для більшості звичайних людей африканський туризм — це Єгипет, Туніс і Марокко. Тим часом, Африка по-справжньому різнобарвна, з її калейдоскопічними ландшафтами, прекрасними дорогами, незайманою цивілізацією природою і теплою погодою. Особливо хотілося б виділити такі екзотичні країни, як ПАР і Танзанія.

ПАР: подорож вабить!

Сьогодні туризм у Південно-Африканській Республіці виходить далеко за межі традиційних пляжів і сафарі. Вражаюча пейзажна контрастність, включаючи величні джунглі, випалені савани, пустелю, що йде в нескінченність, сучасні населені пункти … Подорож стане незабутньою для новачків на африканському континенті, а також для сімей з дітьми. А для ідеального відпочинку слід звернутися до професійних тур-операторів, наприклад, Yana Luxury Travel.

Fahbrf2

Отже, що ж конкретно приваблює туристів у ПАР?

  • незабутні місця — Йоганнесбург, Кейптаун, Сан-Сіті, Дурбан, Найзни, причому відвідувати їх цікаво практично круглий рік;
  • гірськолижні куточки — Афрінскі та Тіффіндел. Вони вражають своєю мальовничістю в будь-який період, але оптимальним часом для катання стануть червень і липень. Афрінскі близький до гірського хребта Малуті Лесото, що знаходиться в декількох годинах від Йоганнесбурга;
  • спа процедури. Санаторії, лікувальні центри і курорти радують цікавими методами для омолодження тіла і душі. Поєднання поїздок на сафарі з відвідуванням визначних пам’яток оптимально підійде для тих, хто мріє про релаксацію з масажем кокосовим маслом і масками для лиця з грейпфрута;
  • різноманітність турів. Для бажаючих розробляються: відпочинок в сафарі-парках, пляжний відпочинок, відвідини великих населених пунктів. Можливе створення комбінованих, групових та персональних турів;
  • пляжі ПАР вважаються одними з найкращих на планеті, причому не тільки для любителів позасмагати на сонці, але і зайнятися серфінгом. До послуг відпочиваючих Кліфтон Біч і Кампс Бей, незаймані острови Роббен, великі варіанти Квазулу-Наталь і Ерманус — як оптимальні місця для огляду китів.

Туризм ПАР сьогодні активний, як ніколи раніше. Це — незаймана природа, традиції і культура, історія і магія, що приносять в наше життя нові незвідані відчуття.

Танзанія: краса з часткою адреналіну!

Ця країна в глибині африканського континенту не є дуже популярною серед більшості мандрівників. Проте останнім часом ситуація в цьому плані поліпшується: сюди стали їздити люди, які мріють побачити щось по-справжньому незвичайне і екзотичне, наприклад, диких тварин у природному середовищі. Детальніше про це можна дізнатися, пройшовши за посиланням: https://www.yana.kiev.ua/country-832-tanzaniya.html.

Головні цілі перебування в Танзанії:

  • організоване сафарі з проживанням в центрі національного парку. В ньому прямо перед вікнами будуть проходити жирафи, зебри, леви і антилопи; для особливо вибагливих туристів можливе і полювання на диких тварин;
  • дайвінг, особливо розвинений в Занзібарі, в Стоун-Таун. Улюбленими куточками на Танзанії є Борібі Риф, Рендж Риф, острів Мнемба. Останній відомий мальовничими коралами і організацією більш серйозного дайвінгу.
  • відпочинок з кращими білосніжними пляжами, схожими на ті, що демонструє реклама «Баунті». Готелі сподобаються навіть найдосвідченішим туристам, а все необхідне для пляжу надається безкоштовно.

Хотілося б відзначити незвичайну красу і барвистість Танзанії. Якщо притягують реальні пригоди і адреналін, то ця африканська держава буде оптимальним вибором.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button