Суспільство

«Територія активної молоді – ТАМ» зібрала молодь із 22 районів

Протягом трьох днів, з 29 червня по 1 липня, активна молодь Чернігівщини на території комплексу «Голубі озера», що на Ріпкинщині, мала змогу відпочити, показати свої спортивні вміння, відродити та підтримати українські традиції, долучитись до різних актуальних тематичних тренінгів.

Серед учасників «Території активної молоді – ТАМ» – молодь із 22 районів, міст області та об’єднаних територіальних громад, а також регіональне представництво Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Студентська республіка».

Уже традиційно ТАМ проводиться з метою підвищення національного духу та патріотичного виховання молоді, створення можливостей для самореалізації та розкриття її творчого потенціалу.

Про це ЧЕline повідомили в департаменті сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

Програма заходу була насиченою, а кожен із учасників табору зміг проявити, реалізувати та показати себе з найкращої сторони, беручи участь у всіх локаціях.

У «Родинному фестивалі» молоді пари згадували обітниці подружнього життя, ділилися власними сімейними традиціями.

Корисну та нову інформацію про сучасне рабство молоді люди дізналися з тренінгу «Подорожуй безпечно. Працюй легально!».

Тренінгова програма представників громадського руху «Студентська республіка» спрямована на підготовку до переналаштування системи освіти, що стимулюватиме сучасну молодь до позитивних змін. Тому так важливо на таких молодіжних зібраннях розповідати про те, що кожен із нас може зробити у цій ситуації.

Попрацювавши на тренінгах, молодь взяла участь у військово-патріотичному навчанні з тактичної медицини та стрілецькій підготовці, у квестах спортивного орієнтування, у змаганнях «Веселі старти», з пляжного волейболу.

За підсумками спортивних змагань, почесні грамоти, медалі, кубки отримали найактивніші райони. Перше місце отримала команда Бобровицького району, друге місце – команда Борзнянського району і третє місце виборола команда Куликівського району.

«ТАМівці» активно попрацювали, провели час весело та з користю, знайшли нових друзів й отримали масу нових вражень.

Після закінчення заходу «Територія активної молоді» втілюватиме молодіжні проекти в своїх районах.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button