Суспільство

ТОП-5 аварійно-небезпечних місць Талалаївської громади

Протягом останніх трьох років (2018-2020 роки) на території Талалаївської громади Прилуцького району (колишній Талалаївський район) сталося 23 дорожньо-транспортні пригоди, в яких загинули четверо людей та ще 28 осіб отримали тілесні ушкодження.

Також за цей період зареєстровано 24 автопригоди з менш тяжкими наслідками. Учасники їх відбулися пошкодженням транспортних засобів. Отже, загалом упродовж трьох років у Талалаївській громаді трапилися 47 дорожніх інцидентів.

Основні причини аварій – порушення правил маневрування та обгону, перевищення встановленої швидкості, керування транспортними засобами в стані сп’яніння.

За місцем скоєння всі інциденти розподілилися практично порівну: 51,1% автопригод трапилися у населених пунктах громади (з них 20 фактів, тобто 42,5% від загалу, зареєстровано в самому селищі Талалаївка), 48,9% — на дорогах.

Найбільш аварійно-небезпечні місця на території смт Талалаївка:

— вул. Центральна – 7;

— вул. Робітнича – 5;

— вул. Миру – 2;

— вул. Вокзальна – 2;

— вул. Освіти – 2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Седенва сталася автотроща (Фотофакт)

Аварійно-небезпечні дороги — відрізок траси національного значення Н07 Київ–Суми–Юнаківка у межах громади (5 автопригод) і регіональна траса Р68 Дмитрівка–Харкове (7 інцидентів).

Ризик потрапити в ДТП на Талалаївщині суттєво різниться залежно від дня тижня. Максимальна небезпека — у суботу. 10 автопригод з 47-ми трапилися саме в цей день. Не набагато спокійніша неділя (8 фактів). У середу, четвер та п’ятницю — по 7, а в понеділок і вівторок — по 4 дорожні інциденти.

За видами дорожньо-транспортні пригоди розподіляються:

— Зіткнення — 16 (34%);

— Наїзд на перешкоду — 12 (25,5%);

— Наїзд на транспортний засіб, що стоїть — 8 (17%);

— Перекидання — 5 (10,6%)

— Наїзд на велосипедиста — 3 (6,4%);

— Наїзд на пішохода — 3 (6,4%).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button