Суспільство

Топ-5 процедур для чоловіків перед літнім сезоном

Думаєте, естетична косметологія тільки для жінок? Згадайте себе в 15 років і тітку-дерматолога, яка лікувала ваші вугри пубертатного періоду. Чоловікам потрібно бути впевненими в собі, привабливими і здоровими. Ось короткий список проблем, які ви встигнете вирішити до початку сезону відпусток в столичній клініці Platinum Laser.

Видалити волосся

Ви і так кожен день страждаєте біля дзеркала? Депіляція бритвою видаляє волосся ненадовго. Лазерна та фотоэпиляция в Киеве за допомогою потужних криптонових ламп, олександритового або неодимового лазера знищують волосся в буквальному сенсі з коренем. Світловий пучок випалює волосяний фолікул без рецидиву. Технологія SHR випаровує навіть стовбурові клітини волосся.

Якщо ви сором’язливо ховаєте волохаті пальці або соромитеся роздягатися через кудлату спину — є шанс за кілька сеансів позбутися проблеми назавжди. 20-30 хвилин без болю, крові і набряків — і у вас нормальна гладка шкіра.

Наростити волосся

Генетика, стреси, неправильний шампунь і мамине «надягни шапку» до 30-40 років оголюють чоловічі голови набагато швидше жіночих. Лисина в моді при наявності ідеальної форми черепа і відсутності капловухості. Привести в порядок зачіску дозволяє метод безшовної пересадки волосся FUE. За один сеанс лікар ретельно пересаджує по 1-3 до 200000 волосяних фолікулів, з яких виростає здорове нормальне волосся. Десь-через півроку доведеться записатися в барбершоп.

425332ew

Вилікувати пітливість

Гіпергідроз — це неконтрольована пітливість, що заподіює пацієнтам неймовірні страждання. Запах неприємний, вічно мокрі пахви і шкарпетки, від черевиків ніс верне навіть кіт, а за руку з вами вдруге вже ніхто не привітається. Лазерне лікування гіпергідрозу тотально блокує роботу потових залоз. Про проблеми ви відразу забудете.

Видалити шрами

Аварії, контактні види спорту і служба в армії рідко проходять без слідів на шкірі. Соромитеся шраму або рубця після операції? Запишіться на лазерну шліфовку. Апарат пошарово випаровує пошкоджені шари шкіри, запускаючи процес регенерації тканин. Свіжі шрами зникають, келоїдні рубці стають майже непомітними.

Вилікувати грибок нігтів

Вельми специфічна проблема, причому не тільки естетичної властивості. Нігті, що шаруються, здатні викликати зараження крові. Лазерний промінь випалює міцелій гриба і знищує не симптоми захворювання, а його причину. Відвідування сауни і басейну будуть приносити виключно радість.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button