Суспільство

Триває додаткова сесія ЗНО

Тестуванням з фізики 24 липня стартувала в Україні додаткова сесія ЗНО. Завершиться вона 10 серпня тестуванням із хімії. Вчора, 28 липня, випускники писали ЗНО з математики.

Зазвичай мешканці нашої області на додаткову сесію ЗНО виїжджають до столиці, у визначені Київським центром оцінювання якості освіти пункти. Проте через карантинні обмеження, пов’язані з Covid–19, тестування з чотирьох дисциплін жителі Чернігівщини проходять на базі школи №19 в обласному центрі. На додаткове ЗНО з математики в Чернігові з’явилися вчора 13 із 18 зареєстрованих осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартувала додаткова сесія ЗНО: тестування триватимуть до 10 серпня

Третього серпня має відбутися додаткова сесія ЗНО з іноземної мови, 4 серпня — з української мови та літератури, 6 серпня — з історії України.

— Додаткова сесія проводиться для осіб, які з поважних причин не мали можливості взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Причина неявки на основну сесію ЗНО має бути підтверджена документально. Результати додаткової сесії ЗНО будуть відомі не пізніше 14 серпня, — зазначив Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської ОДА.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button