Суспільство

Цікаво та інформативно: у громаді на Чернігівщині поліцейські проводять безпекові заходи з дітьми

Безпека дітей в умовах воєнного стану – актуальне питання сьогодення. В Корюківському районному відділі поліції для учнів місцевих шкіл поліцейські провели пізнавальний захід та познайомили дітлахів з роботою різних підрозділів поліції. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Начальник сектору реагування патрульної поліції Григорій Плющ та старший інспектор з дотримання прав людини Ксенія Матюха провели школярам екскурсію по відділу поліції, показали роботу чергової частини, інформаційної підсистеми «Custody Records» та продемонстрували службові авто поліцейських.

До безпекового заходу для дітей також долучилися співробітники ДСНС, які розповіли школярам як поводити себе у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та запобігти нещасним випадкам.

Поліцейські вкотре закликали дітей дотримуватися правил безпеки, наголосили на важливості бути помітними в темну пору доби, роздали світловідбиваючі елементи та пригостили малечу солодощами.

Діти зі щирими усмішками та обіймами подякували поліцейським за цікавий захід. Безпечне дитинство для кожної дитини є одним з пріоритетних напрямків діяльності поліції. Тож робимо все від нас залежне щоб досягти цієї мети.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button