Суспільство

Тяганина з конкурсом продовжується: Обласний молодіжний центр в очікуванні (Відео)

У Чернігові вкотре збиралися, аби обрати директора Обласного молодіжного центру. Відбір кандидатів відбувався у 3 етапи, тож до фіналу дійшли 3 кандидатури – Олександр Тарнавський, Ірина Черенько та Ірина Симонова. На другому етапі комісії кожен претендент представив свою стратегію розвитку центру, тому сьогодні планували провести співбесіду.

«У когось є якісь родзинки та новинки, яких сьогодні немає в обласному молодіжному центрі. Отже, ми сподіваємося, що сьогодні визначимо молоду, дієву та ініціативну людину, яка чітко бачить майбутню діяльність центру і, що дуже важливо, як комунального підприємства», — зазначає директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна  Лемеш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вакантну посаду начальника управління транспорту оголошено конкурс

До складу комісії, яка обере переможця, увійшли представники громадськості та депутати обласної ради. Затверджувати кандидатуру будуть також на сесії обласної ради. Та провести сьогодні співбесіду не судилося, адже з 15 членів комісії на засідання прийшли лише 8. Виявилося, що деякі взагалі не були присутні на жодному зі слухань. Ще 2 делегували своїх представників. Із цього й почалися невизначеності.

«У нас регламентом не прописано, на жаль, як ми маємо діяти, коли у нас відсутні члени. Довіреності є, вони завірені», — говорить директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна  Лемеш.

Члени комісії не могли визначитися, чи надавати 2 представникам право голосу чи ні.

Лунали пропозиції вирішити це у процесі роботи, але за початок роботи голосів не набралося.

Тому засідання вкотре перенесли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівський «Обласний молодіжний центр» шукають директора

«Мені, якщо чесно, не зовсім зрозуміла позиція, чому деякі члени не прийшли. Комісія взагалі повинна була бути 22 числа, зрештою її перенесли, через те що було святкування Дня Соборності. Члени комісії, які є представниками ОДА, були задіяні на інших заходах. Усі знали, що засідання буде сьогодні, тому всі чекали», — наголошує кандидат на посаду директора Олександр Тарнавський.

Робота з конкурсного відбору вже триває з листопада 2017 року. Але коли вона завершиться, наразі невідомо.

Журналіст: Марина Шолох

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button