Суспільство

У Бахмачі для родини медиків придбали житло

У Бахмачі придбали двокімнатну квартиру для молодих спеціалістів-медиків – Івана та Інни Воронів, повідомляє Бахмацька РДА.

Іван родом із Закарпаття, а Інна – з Чернігівщини. За спеціальністю чоловік – ортопед-травматолог, а його дружина – невропатолог. За невеликий період роботи молоді лікарі вже встигли позитивно зарекомендувати себе нарівні з багатьма іншими досвідченими лікарями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Новгороді-Сіверському двоє лікарів отримали житло

Зокрема, Іван Іванович – фанат своєї справи, постійно опановує та запроваджує нові методики лікування пацієнтів, які потребують і новітнього обладнання. Зважаючи на це, з районної казни виділені кошти в сумі понад 400 тис. грн на придбання системи шейверної артроскопічної, яка призначена для розтину, згладжування та видалення тканини або дрібної кістки. Іншими словами, це якісне та високотехнологічне обладнання, що дасть можливість проводити малоінвазивні артроскопічні операції під відеоконтролем. До речі, таке сучасне медичне обладнання на Чернігівщині є лише в обласній та Чернігівській міській лікарнях.

Квартира придбана за кошти районного бюджету на первинному ринку – в новозбудованому цегляному будинку, що на вулиці Героїв Крут у Бахмачі. Загальна площа помешкання – 54,4 м2, а вартість житла становить 450 тис. грн.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button