Суспільство

У бою поблизу Бахмута загинув воїн із Чернігівщини

16 листопада 2022 року в бою за Україну загинув старший солдат Воліков Олександр Вікторович з Клюсів.

Народився Олександр 9 вересня 1991 року в селі Клюси. Навчався у місцевій школі, потім у Петрівській ЗОШ І-ІІІ ст. У 2009 році отримав спеціальність токаря у Чернігівському вищому професійному училищі й працював на ТОВ «ЧеЗаРа».

З 2009 по 2010 рік проходив строкову військову службу в лавах Збройних Сил України.

Під час широкомасштабної збройної агресії російської федерації у травні цього року Олександр був призваний у межах мобілізації до лав ЗСУ в роту охорони 2-го відділу Корюківського РТЦК та СП. А з 5 червня був направлений водієм до військової частини А4569, яка дислокувалася на сході країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родинам загиблих героїв з Чернігівщини вручили державні нагороди

Наш земляк був вірний військовій присязі, надійним товаришем і другом, проявив себе на службі як справжній патріот Батьківщини. Переживав за долю батьків і рідних, які залишилися вдома, мріяв після повернення з війни одружитися. Але доля розпорядилася інакше…

Виявивши стійкість і мужність, захищаючи українську землю, Воліков Олександр загинув у бою 16 листопада 2022 року під час артилерійського обстрілу з боку окупантів поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області.

Висловлюємо щирі співчуття всім рідним і близьким загиблого солдата.
Ми не маємо права забувати про його подвиг, Олександр віддав найдорожче – своє життя – за свободу та незалежність Української Держави, за щасливе майбутнє теперішніх та прийдешніх поколінь.

Герої не вмирають!
Слава Україні! Героям Слава!
Поховають Олександра у рідному селі Клюси.

Прощання з Героєм відбудеться на площі Героїв Небесної Сотні у Сновську.

Джерело: Сновська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button