Суспільство

У Чернігівській області запроваджують нову відзнаку для бійців АТО/ООС

19 листопада відбулося засідання робочої групи з розроблення та заснування Почесної відзнаки Чернігівської обласної ради жителів та уродженців області, які взяли участь у захисті незалежності, територіальної цілісності і суверенітету України.

На першому засіданні обговорено ключові аспекти проєкту Положення про заснування Почесної відзнаки Чернігівської обласної ради, зокрема йшлося про умови та порядок подання кандидатур, виготовлення і придбання нагрудного знака до Почесної відзнаки, оформлення відповідного посвідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівських героїв нагороджуватимуть новими відзнаками

Члени робочої групи висловили свої думки стосовно трактування назви відзнаки, яка має відображати мужність і героїзм захисників, їхню вірність народу України й одночасно зафіксувати причетність до Чернігівщини.

Про можливості фінансового забезпечення видатків, пов’язаних із нагородженням Почесною відзнакою, за рахунок коштів обласного бюджету в межах затверджених видатків на утримання обласної ради, висловився директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Валерій Дудко. Учасники наради доручили директору Чернігівського музею сучасного мистецтва «Пласт-Арт» Борису Дєдову розробити дизайн нагрудного знака до Почесної відзнаки та представити проєкт ескізу на наступне засідання робочої групи, заплановане на наступний тиждень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю

виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Ще статті по темі

Back to top button