Суспільство

У Чернігівському гарнізоні для контрактників відкриють три нові гуртожитки (Фото)

У Чернігові, на території військового містечка однієї з частин гарнізону, завершується будівництво трьох гуртожитків поліпшеного планування для військовослужбовців за контрактом.

Начальник будівельної дільниці Володимир Баранов повідомив, що будівельні роботи в гуртожитках планується завершити до 28 грудня. Нині там проводять внутрішні та зовнішні роботи, підключення води та опалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заслужені квадратні метри для військових: у Чернігові відкрили новий будинок

Це нові двоповерхові гуртожитки покращеного типу для військовослужбовців-холостяків. У кожному гуртожитку передбачено проживання 140 людей. На поверсі сім блоків на дві кімнати, є санвузол і душова, обладнана бойлером, сушками для рушників тощо. В кожній кімнаті проживатимуть до 5 осіб. На кожному поверсі до послуг військових будуть обладнані усім необхідним – як технікою, так і меблями – приміщення для кухні та їдальні, пральні, сушки одягу та кімната для дозвілля.

Одночасно тривають роботи і з впорядкування території біля гуртожитків, облаштовуються тротуари та доріжки.

Також у військовому містечку, окрім нового житла для військовослужбовців контрактної служби, триває будівництво чотириповерхового будинку сімейного типу на 54 смарт-квартири. Завершити його будівництво заплановано у липні 2020 року.

Загалом введення в експлуатацію нових гуртожитків не тільки суттєво покращить побутові умови солдатів і сержантів Чернігівського гарнізону, але й підвищить мотивацію до військової служби як чернігівців, так і молодих людей з сіл і містечок області.

Олександр Парій

Інформагентство Міноборони України «АрміяInform» (м. Чернігів)

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

 

Ще статті по темі

Back to top button