Суспільство

У Чернігівському онкодиспансері встановили станцію очищення води

Вода – найважливіша складова середовища нашого існування. Вода – другий за значенням компонент після повітря, необхідний для людського життя. Так, вода – це найпоширеніший на Землі розчинник, і що з більшою кількістю домішок він потрапляє в наше тіло, то менший позитивний ефект від його використання. Вода необхідна для підтримки всіх обмінних процесів, вона бере участь у засвоєнні поживних речовин клітинами.

За ініціативи головного лікаря Чернігівського обласного онкодиспансеру Валерія Зуба та за підтримки «Науково-виробничої фірми» МОДУЛЬ було встановлено найсучаснішу систему для очищення води Антарес 777 – це воістину революційна технологія, що дала можливість отримувати чисту «живу» воду, збагачену необхідними для організму мікроелементами.

Про це ЧЕline повідомили в Чернігівському обласному онкологічному диспансері.

20190208_onko_0083У системі використовується аератор, що пом’якшує воду, а також ультрафіолет для знезараження від шкідливих мікроорганізмів і вже готова до вживання вода насичується корисними мікроелементами. Відтепер у їдальнях усіх стаціонарних відділень диспансеру встановлено бювети, з яких можна пити корисну та цілющу воду для підтримки водного балансу організму, постачання в організм людини необхідних мікроелементів і мінералів, адже здорові клітини зі структурованою рідиною краще протистоять будь-яким зовнішнім небезпекам. Кожен бювет оснащений п’ятьма компонентами для збагачення води.

Для пацієнтів доступний вибір: мідна вода, срібна, бурштинова, кремній-шунгітова та артезіанська, насичена киснем. Кожен із цих компонентів має цілющі властивості. Мідна вода діє як профілактика онкологічних захворювань, зміцнює сердцево-судинну систему, стимулює роботу головного мозку, омолоджує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні розробляють правила, що змінять систему нарахування за використану воду

Насичена сріблом вода рекомендована від цукрового діабету, оздоровлює, зміцнює опірні сили організму, корисна в разі ендокринних захворювань. Бурштинова вода виводить з організму токсини та шлаки, заспокоює нервову систему, стане в пригоді під час лікування кишкового тракту та сечовивідних шляхів. Кремній і шунгіт діють як природні антиоксиданти, така вода виводить важкі метали, покращує роботу травлення, сприяє роботі нирок, має бактерицидний, протимікробний, дезінфекційний, протизапальний ефект, зміцнює імунітет, волосся та нігті, покращує стан шкіри.20190208_onko_0065

Артезіанська доочищена вода, насичена киснем, знімає втому, стимулює оновлення клітин, сприяє омолодженню, допомагає схуднути, а також живить киснем головний мозок. Тобто, хоч би яку воду ви обрали – отримаєте не лише смак, а й користь, адже всім відомо, що все живе потребує води. Не завадить зайвий раз повторити, що наше тіло на дві третини складається з води.

Без достатньої її кількості порушуються біохімічні та електричні процеси в нашому організмі, що може призвести до погіршення самопочуття. Хочеться сподіватися, що дотримання питного режиму та споживання корисної води прискорить одужання наших пацієнтів і допоможе в профілактиці онкологічних захворювань

Ще статті по темі

Back to top button