Суспільство

У Чернігові дали «зелене світло» будівництву найвищої будівлі міста (Фото)

У Чернігові дали «зелене світло» будівництву житлового комплексу, який стане найвищою будівлею обласного центру. Йдеться про комплекс на розі вулиць Чорновола та проспекту Миру.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив громадський активіст Олександр Гашпар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на Чорновола працюють пожежники (Фото, відео)

«Не хмарочос, але це буде найвищою будівлею в місті. Сьогодні виконком дозволив будувати житловий комплекс на розі вулиць Чорновола та проспекту Миру заввишки 83 метри. Висота готелю «Градецький» – 70 метрів, тож він перестане бути архітектурною домінантою, якщо дивитися на нього з Красної площі», – зазначає Олександр Гашпар.

Раніше Архітектурне бюро «33by Architecture» оприлюднило проєкт житлового комплексу «SIVER», який пропонується збудувати замість готелю «Градецький» у Чернігові.

Згідно з проєктом, пропонується будівництво чотирьох житлових будинків, закритого внутрішнього дворика та парковки. Три будинки на 25 поверхів і один – на 10-11 поверхів.

Як відомо, бюро «33by Architecture» спроєктувало бізнес-центр на вулиці Київській у Чернігові та будинок міського голови Владислава Атрошенка, що навпроти парку Богдана Хмельницького.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button