Суспільство

У Чернігові діють маршрути у віддалені райони

Нагадуємо, що в місті діють додаткові рейси автобусних маршрутів №21, 25 та 28 в окремі віддалені райони міста, щоб забезпечити можливість дістатися до робочих місць і звідти додому. Про це повідомляють в управлінні транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку.

З актуальним розкладом руху можна ознайомитись нижче:

Автобус № 21 щоденно, за окремими рейсами о 6:30, 6:50, 18:24, 18:56, рухаючись з кінцевої зупинки «Півці» буде змінювати звичний маршрут, звертаючи з проспекту Миру на вул. Козацьку з подальшим рухом вулицями Громадська, Інструментальна та Литовська, повертаючись на проспект Миру в районі Обласної лікарні, та прямуватиме до зупинки «Автозавод».

У зворотному напрямку за аналогічним маршрутом від зупинки «Автозавод» рейси автобуса №21 відбуватимуться о 8:16, 8:49, 20:22, 20:48. 

Автобус № 25 у робочі дні — за окремим рейсом о 7:44 заїзжатиме до району Півці з подальшим рухом проходження вулицями Курсанта Єськова, Михалевича, проспект Миру і далі за звичним маршрутом до зупинки «Завод Силікат»

У зворотному напрямку за аналогічним маршрутом від зупинки «Завод Силікат» до району «Півці» рейси відбуватимуться о 11:56.

Автобус № 28 — у робочі дні за окремим рейсом о 6:16, рухаючись від кінцевої зупинки «Залізничний вокзал», заїзжатиме на вул. Малиновського до зупинки «Лижна база» з подальшим рухом за звичним маршрутом до зупинки «Яцево». 

У зворотному напрямку за аналогічним маршрутом від зупинки «Яцево» із заїздом на зупинку «Лижна база» автобус їхатиме о 15:52.

Ще статті по темі

Back to top button