Суспільство

У Чернігові хочуть закрити дитячий садок, так і не відкривши

Ідеться про дитячий садочок № 3, розташований по вулиці Музичній, 9. Про ліквідацію цього навчального закладу говорять уже майже рік. Утім, раніше частина депутатів була проти закриття, тому це рішення прийняти не вдавалося.

Але на чергове засідання сесії Чернігівської міської ради, заплановане на 31 січня, знову виносять питання ліквідації дитячого садка № 3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові обікрали садок

За інформацією управління освіти міської ради, дитсадок № 3 був створений у 2013 році, але своє функціонування так і не розпочав. Загалом, за проектною потужністю, він розрахований на 6 різновікових груп дітей дошкільного віку та, відповідно, на 120 дітей.

У мікрорайоні, де розташовується дитсадок, згідно із запропонованою пояснювальною запискою, працюють ще два дошкільні навчальні заклади № 26 та № 14. Вони, за даними розробників проекту, задовольняють потреби жителів мікрорайону.

«Загальна площа будівлі закладу становить 1 398,2 м2. Орієнтовна вартість відновлювальних робіт та придбання обладнання станом на 01.01.2015 року становить 10 252 000,00 грн», – йдеться в пояснювальній записці.

Утім, що робитиме (в разі прийняття такого рішення) з приміщенням садочка Чернігівська міська рада – поки невідомо.

Ще статті по темі

Back to top button