Суспільство

У Чернігові міркують над новим транспортним маршрутом у напрямку «Епіцентру»

На одній із нещодавніх нарад у Чернігівській міській раді йшлося про те, що у зв’язку зі скорим відкриттям торгівельного центру «Епіцентр» у Чернігові є потреба у створенні нового маршруту громадського транспорту, який вів би в цей бік. Причому від мікрорайону Єськова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Без бобра нема добра!»: волонтерка з Чернігівщини розігрує іграшкових бобренят за донати для військових

Чи буде цей намір втілений у життя, дізнавалися в Олександра Рижого, начальника управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради. Він підтвердив, що виконувач обов’язків міського голови дійсно дав доручення розробити маршрут. Тож це питання розглядається. І маршрут буде автобусний.

«Це логічно, бо там відсутня контактна мережа і в районі «Епіцентру», і в мікрорайоні Єськова.

Строки стоять найкоротші. Нині потрібно внести зміну до наявної маршрутної мережі громадського транспорту. Щодо цього має бути рішення виконавчого комітету. Потім треба оголосити конкурс і десь близько місяця-півтора відбуватиметься прийом документів від учасників. І якщо будуть перевізники, охочі обслуговувати новий маршрут, відбудеться конкурс. І через тиждень після конкурсу маршрут запрацює», – пояснив Олександр Рижий.

Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button