Суспільство

У Чернігові нагородили лауреаток конкурсу «Жінка року – 2020»

У Чернігові 11 грудня в Міському палаці культури ім. В. Радченка відбулося нагородження лауреаток міського конкурсу «Жінка року – 2020».

Цей конкурс проводиться в Чернігові вже 23 роки, за цей час його лауреатками в різних номінаціях стали 193 неординарні та достойні чернігівки. Співорганізаторами конкурсу є Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, Управління культури та туризму Чернігівської міської ради та громадська організація «Спілка жінок міста Чернігова».

Від імені керівництва міста організаторів і лауреаток конкурсу на сцені великого концертного залу Міського палацу культури цього разу привітали заступник чернігівського міського голови Сергій Фесенко та керівник управління сім’ї, молоді та спорту Андрій Дериземля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові назвали імена переможниць міського конкурсу “Жінка року-2019”

Також, за доброю традицією конкурсу, кожну з лауреаток на сцені представляла загалу та вітала одночасно і відома, і значуща особисто для неї людина. Окрім того, про кожну жінку на церемонії нагородження показали мінітелефільм, що знайомив глядачів із її досягненнями та з нею як особистістю. Найближчим часом на міському телеканалі «Новий Чернігів» ці телефільми зможуть побачити й усі містяни.

А особливим подарунком кожній із переможниць конкурсу стали виступи артистів та квіти, а ще привітання від близьких людей.

Цього року лауреатками конкурсу «Жінка року – 2020» м. Чернігова стали:

МАЛЬОВАНА Анна Петрівна – учителька інформатики Чернігівського ліцею № 22 Чернігівської міської ради.

ЦИГАН Лариса Михайлівна – віцепрезидентка Чернігівської регіональної Торгово-промислової палати.

ШАНДРЕНКО Людмила Володимирівна – голова ГО «Жінки Батьківщини. Чернігівщина», керівниця благодійної організації «Міжнародний фонд «Європа», громадська діячка.

МІЧКОВА Олена В’ячеславівна – голова Асоціації майстрів ГО «Спілка жінок Чернігівщини», майстриня.

ПАРХОМЕНКО Людмила Василівна – редакторка Чернігівської обласної газети «Деснянська правда».

РОЄВА Тетяна Григорівна – головна редакторка чернігівського видавництва «Країна Мрій», підприємниця.

СЕМЕШКО Тетяна Петрівна – лікарка-інфекціоністка комунального некомерційного підприємства «Чернігівська міська лікарня №1» Чернігівської міської ради.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button