Суспільство

У Чернігові офіційно відкрили пляжний сезон

Сьогодні, 5 червня, у Чернігові офіційно відкрили купальний сезон на міському пляжі «Золотий берег».

Завдяки гарній погоді та організаторам свято проходить весело та яскраво. Різноманітні розваги у пляжному містечку триватимуть весь день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На чернігівців чекають насичені вихідні: анонс заходів

Зокрема, для гостей міського пляжу підготовлена концертна програма за участю шоу-балету Міського Палацу культури, творчого центру «ArtVoice», народного колективу сучасного танцю «Парадокс», солістів театру естради «Феєрія», Діни Лобур, зразкового колективу студії сучасного танцю «Альянс», зразкового колективу танцювального центру «INSIDE», Романа Орловського, танцювального колективу «Модерн Денс» (керівник – Катерина Гриськова), солістів приватної школи музики «Diez», театру пісні «Забава» (керівники – Марина Харчук і Наталія Литвинова).

На спортивних майданчиках можна пограти і повболівати за інших у поєдинках з міні-футболу, баскетболу, тенісу, взяти участь в інших спортивних активностях. Зокрема, міський голова і команда депутатів міської ради позмагалися разом з усіма в підтягуванні на турніку, віджиманні на брусах та армреслінгу.

Дітей розважають аніматори.

Працює фудзона.

На 16:00 у подальшій програмі пляжних розваг — соціальні танці. А о 20:00 на футбольному полі запланований відкритий кінопоказ.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button