Суспільство

У Чернігові перевернулася автівка: подробиці ДТП на вулиці Промисловій (Відео)

22 вересня близько 15.22 у Чернігові на вулиці Промисловій унаслідок ДТП автівка перекинулася на дах. Обійшлось без потерпілих. Про це в коментарі ЧЕЛАЙН розповіла речниця патрульної поліції в Чернігівській області Руслана Железняк.

«Коли поліція прибула на місце виклику, то підтвердила факт ДТП. Було встановлено, що «Фольксваген Джетта» рухався по вул. Промисловій у напрямку вул. Музичної під керуванням водійки, жінці стало зле, потемніло в очах, тож вона втратила керування автомобілем. Через це автомобіль почав рух по зустрічній смузі, де зіткнувся з «Чері Флагклауд» під керуванням водія. Унаслідок зіткнення «Фольксваген Джетта» перекинувся, водійка самостійно вибралася з перекинутого автомобіля до приїзду поліції. Від госпіталізації учасники події відмовилися», – зазначає Руслана Железняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад як 300 вибухів, із них 37 авіаційних ударів: ситуація на прикордонні Чернігівщини протягом тижня

Патрульна поліція відносно водійки «Фольксваген Джетта» склала протокол за ст. 124 КУпАП – порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн) або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Спілкувалась Оксана Замятіна

Фото та відео: Чернігів оперативний.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button