Суспільство

У Чернігові перший в Україні терцентр комплектування та соцпідтримки відзначив другу річницю з дня заснування (Фото)

Відбулися урочистості з нагоди створення Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські військові отримали сучасний томограф

«За ці два роки ми здобули великий позитивний  досвід,  ми багато чого знаємо і дуже приємно, що інші звертаються до нас за допомогою. За підсумками в оперативному командуванні «Північ» ми зайняли почесне третє місце. У нас дуже високі показники з призову на військову службу офіцерів запасу – це 116 відсотків від планового завдання. І головне – це те, що ми постійно готові до проведення заходів мобілізації у разі можливого втручання ворога на нашу територію. Поряд з цим  ми завжди повинні пам’ятати тих  воїнів, що загинули за нашу державу аби ми з вами стояли в цьому строю», — зазначив у вітальному слові військовий комісар Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки полковник Олександр Криворучко.

Передумовою заснування Чернігівського ТЦК та соцпідтримки стало створення пілотного проєкту відповідно до рішення Уряду, а реалізовували його на базі Чернігівського обласного та Козелецького районного військоккоматів. В подальшому аналогічні центри комплектування та соцпідтримки створювались в інших районах Чернігівщини, на Рівненщині, Дніпропетровщині та Одещині.

В урочистій обстановці за зразкову службу та сумлінну працю кращі військові та держслужбовці установи були нагороджені цінними подарунками, відзнаками, грамотами, подяками та отримали чергові військові звання.

Ігор Березинський, спеціальний кореспондент Інформагентства МО України АрміяInform

Фото автора

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button