Суспільство

У Чернігові планують перейменувати залізничну станцію «Подусівка»

«Укрзалізниця» ініціює перейменування залізничної станції «Подусівка», що в Чернігові. Назвати її планують на честь машиніста локомотивного депо, який загинув, захищаючи Україну, – головного сержанта Ігоря Дорошенка. Про це стало відомо під час щотижневої загальноміської наради. 

  • «Укрзалізниця» звернулась до нас із проханням про перейменування станції-платформи «Подусівка» на честь працівника залізниці, машиніста Ігоря Дорошенка. Потрібно дослідити це питання та, на мою думку, надати всі необхідні дозволи на перейменування, – під час щотижневої ранкової загальноміської наради повідомив виконувач обов’язків мера Олександр Ломако.

Головний сержант Ігор Дорошенко народився 18 січня 1981 року в Чернігові. Закінчивши школу, вступив до Чернігівського залізничного училища. Працював у локомотивному депо Чернігова на посаді слюсаря, пізніше виконував обов’язки помічника машиніста та машиніста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог за добу обстріляв дев’ять населених пунктів на прикордонні Чернігівщини

Із початком повномасштабного вторгнення чоловік долучився до сил Чернігівської територіальної оборони. Брав участь у боях за Чернігів. Після відступу російських військ із території області виконував бойові завдання на Донеччині та Луганщині. Ігор Дорошенко загинув 23 березня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Таліна Тарасенко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button